Logo Verweij Personeelsintermediair, vacatures  
 

 

Werving & Selectie

 

Op zoek naar het juiste personeel?

Verweij Personeelsintermediair verbindt werkgevers en werknemers duurzaam met elkaar. Vanuit betrokkenheid, integriteit en professionaliteit. Werving & selectie is echt mensenwerk. Wij hebben oog voor de persoon achter het cv met al zijn talenten, vaardigheden, ambities en passie. En verbinden deze met de missie, de doelstellingen en de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. De juiste man of vrouw op de juiste plaats, Verweij Personeelsintermediair regelt het voor u en maakt hierbij gebruik van het uitgebreide netwerk.

Maatwerk in de werving- en selectieprocedure

Mogelijk wilt u zelf de werving doen en de selectie aan ons overlaten. Dat kan! Bij Verweij Personeelsintermediair kunt u modules afzonderlijk van elkaar inkopen. Wij ondersteunen u alleen in dat gedeelte van het proces waar u behoefte aan heeft en waar wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. Zo bespaart u tijd en geld. Wel zo prettig! Het gaat om drie keuzemodules:

      - Werving
      - Selectie
      - Matching

Standaard werkwijze werving en selectie

Voorbereiding

Bij ontvangst van uw vacature maken wij in een persoonlijk gesprek een zorgvuldige analyse van het functieprofiel en van uw organisatie.

Werving

Veel kandidaten komen uit het eigen, uitgebreide netwerk. Daarnaast ondernemen wij werving- en zoekactiviteiten via de eigen website, vacaturesites, sociale media en wervingscampagnes op maat. Ook werken wij samen met andere werving- en selectiebureaus.

Selectie

Uiteraard verzorgen wij de voorselectie, het eerste gesprek. Aan de hand van het cv beoordelen wij de kandidaat op kennis, kunde, karakter en ambities. Indien de kandidaat voldoet aan de door u opgestelde criteria, ontvangt u een korte profielbeschrijving met een toelichting in relatie tot de belangrijkste functie-eisen. Nodigt u de kandidaat uit voor een kennismakingsgesprek, dan zijn wij hier desgewenst bij aanwezig.

Matching

Na de voorbereiding, begeleiding en terugkoppeling van het sollicitatiegesprek, het arbeidsvoorwaardengesprek en de diploma- en referentiecheck, dragen wij bij overeenstemming over het arbeidscontract, de kandidaat over aan u als opdrachtgever. Na indiensttreding van de kandidaat nemen wij kort voor het beëindigen van de wettelijke proeftijd contact met u op over de actuele stand van zaken, toekomstverwachting en evaluatie van het hele selectieproces.

Tarieven

Bij Verweij Personeelsintermediair weet u vanaf de start waar u aan toe bent. Wij geloven in transparante, reële tarieven en heldere afspraken. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij werken op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat wij pas bemiddelingskosten in rekening brengen bij indiensttreding van de kandidaat. De eerste termijn wordt per datum indiensttreding in rekening gebracht. De tweede termijn als de proeftijd goed is doorlopen.

Garantieregeling

Wij blijven betrokken. Graag informeren wij u over onze garantieregeling.

Wilt u graag meer weten over werving & selectie, de afzonderlijke modules, tarieven en onze toegevoegde waarde voor u? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.