Logo Verweij Personeelsintermediair, vacatures  
 

 

Persoonlijke verhalen

 

Wij zijn trots op de trajecten die we mogen begeleiden. Met zorgvuldigheid, oprechte interesse en inleving in zowel werkgever als werknemer komen kandidaten steeds weer op de juiste plek terecht. Dat geeft de meeste voldoening! Laat u inspireren door de ervaringen van onze relaties.

Annemarie de Bruin, HR professional,
zegt over hem: "Willem is een zeer prettige, integere en inspirerende persoon. Hij nam voldoende tijd om een duidelijk beeld van de kandidaat te krijgen en toont oprechte interesse in zowel kandidaat als opdrachtgever. Je ziet dat het voor hem nooit een routineklus is. Willem maakt uitstekende profielschetsen van de kandidaten waardoor opdrachtgevers nieuwsgierig worden en hen ook daadwerkelijk uitnodigen. Prettige bijkomstigheid is zijn geweldig interessante netwerk, dat hij graag voor zijn cliënten inzet. Mensen verbinden, dat is wat Willem doet."

KCF Incasso
"Verweij Personeelsintermediair levert onze organisatie vooral een bijdrage op het gebied van werving en selectie. Verweij is sterk in het doorgronden van de cultuur van de organisatie van de opdrachtgever en weet daar de juiste kandidaten aan te koppelen. Zij kijkt ook buiten de branche om geschikte kandidaten te vinden en zoomt sterk in op de klik tussen kandidaat en organisatie. Het meest kenmerkende is de snelle aanpak en betrokkenheid met daaraan gekoppeld een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wat ons betreft kan Verweij Personeelsintermediair zich met haar recruitment meten met de bekende bureaus uit de branche, echter onderscheidt zich door een echte persoonlijke aanpak."

Agnes
"Het grote en interessante netwerk van Verweij gaven voor mij de doorslag om te kiezen voor een Jobsearch traject bij Verweij Personeelsintermediair. Binnen zeer korte termijn was er een re-integratie werkplek geregeld bij een bevriende ondernemer in Zwolle, met de mogelijkheid op een vaste baan."

Anouk en Jethro Kanbier
"De aanleiding was bijzonder en het resultaat onverwacht. Het gesprek ging over ons aanstaande huwelijk en over wonen en werken in regio Zwolle. Na het in kaart brengen van onze ambities en realistische mogelijkheden, kregen wij door de bemiddelingsactiviteiten van Verweij Personeelsintermediair beide een nieuwe baan! Mijn man de baan in Zwolle die helemaal bij hem past, in dezelfde branche waarin hij ook in Veenendaal werkzaam was en ik een parttimebaan. De sleutels tot succes waren: betrokkenheid-samenwerking-actie en het brede netwerk en de contacten van Verweij. Een netwerk dat werkt."

M. de Boer, Zwolle
"Op een avond had ik een afspraak met Verweij Personeelsintermediair. De reden voor mij was om hulp te vragen voor een vriend die met zijn gezin met 4 jonge kinderen in de bijstand zou komen en zijn huis zou moeten verkopen, als hij binnen 3 weken geen baan zou vinden. In de branche (bouw gerelateerd) waarin hij werkzaam was, is op dit moment geen werk te vinden. Een acute zeer dreigende situatie. Ook Verweij raakte betrokken met de hele situatie en wist binnen een week een gesprek te arrangeren bij een ondernemer uit zijn netwerk die hem een serieuze kans wilde geven. Ondertussen werkt hij met plezier en naar volle tevredenheid van beide partijen bij de betreffende onderneming op de Veluwe. Onderlinge betrokkenheid, samenwerking, snel in beweging komen en ervoor gaan door alle partijen, zijn de succesfactoren geweest."