Logo Verweij Personeelsintermediair, vacatures  
 

 

Over Verweij

 

Verweij Personeelsintermediair richt zich op duurzame personeelsbemiddeling:

- Werving & Selectie
- Jobsearch begeleiding
- Interim professionals

Missie

Het is onze missie om vanuit betrokkenheid, integriteit en professionaliteit werkgevers en werknemers duurzaam met elkaar te verbinden. Personeelsbemiddeling is echt mensenwerk. Achter elke cv zit een persoonlijkheid met talenten, passie en ambities. Deze te verbinden met de missie en doelstellingen van de onderneming of organisatie, is voor Verweij de uitdaging en schept de meeste voldoening. Waarbij wij oog hebben voor alle relevante aspecten: opleiding, werkervaring, competenties van de werknemer enerzijds en de functie-eisen van de werkgever anderzijds. Met als een van de belangrijkste schakels voor succes en het borgen van een duurzame relatie: de klik tussen de kandidaat en de cultuur van de onderneming.

Over Willem Verweij

Kernkwaliteiten zijn: oprecht betrokken, bevlogen en verbindend. Met de benodigde mensenkennis, levens- en werkervaring, begeleidt hij mensen of organisaties naar dé baan of meest geschikte kandidaat. Uit welke situatie dan ook en hoe lastig de weg er naartoe aanvankelijk ook lijkt, Verweij ziet altijd mogelijkheden of creëert deze.
Willem Verweij weet mensen onderling te verbinden. Hij herkent talenten en passie van de werknemer en brengt competenties in kaart. Ziet het belang van de werkgever en de doelstellingen van de organisatie en combineert deze vervolgens doortastend. Het resultaat: de juiste man of vrouw op de juiste plek.
 

Netwerk

Buitengewoon voordeel van het werken met Verweij Personeelsintermediair is het brede interessante netwerk van Willem Verweij van kandidaten en ondernemingen, met name binnen de Zwolse regionale arbeidsmarkt. Een netwerk dat hij koestert, hem kansen geeft en waar hij dus graag iets voor terugdoet, ofwel, een netwerk dat werkt.

Historie

Willem Verweij is wat je noemt ervaringsdeskundige. Hij heeft ook zelf het heft in eigen handen genomen, is in beweging gekomen, heeft zijn talent onderkend en zijn hart gevolgd. Dankzij jarenlange werkervaring in zowel personeelswerk als commerciële functies, kent en begrijpt hij de belangen van alle partijen.