Logo Verweij Personeelsintermediair, vacatures  
 

 

Opdrachtgevers

 

Welkom bij Verweij Personeelsintermediair, de makelaar in mensenwerk en duurzame personeelsbemiddeling.

Zoeken van personeel

Met Werving & Selectie verbindt Verweij, vanuit oprechte betrokkenheid en professionaliteit, ondernemingen/organisaties met werkzoekenden of interim professionals. Dit kan zijn voor een vast dienstverband of een tijdelijk project. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van het uitgebreide netwerk. Het uitgangspunt is: de juiste man of vrouw bij de juiste onderneming en organisatie.

Begeleiding in het zoeken van dé nieuwe baan

Verweij begeleidt en helpt werknemers en particuliere kandidaten die om wat voor reden ook van baan moeten of willen veranderen, bij het zoeken van dé nieuwe baan. Met een persoonlijke en unieke aanpak. De vraag kan van een bedrijf uitgaan, maar ook een particuliere werkzoekende kan hiervoor bij Verweij terecht. Het kan worden ingezet als: "los" product; verlengstuk of onderdeel van outplacement; een loopbaan coaching traject of re-integratie 2e spoor. Uitgangspunten zijn: keuzemogelijkheden, nut en noodzaak; het beschikbare budget; behalen van resultaat.

Verbinding

Belangrijke pluspunten zijn: snelle daadkrachtige aanpak; koppeling aan actuele werving en selectie opdrachten; het grote en interessante netwerk van organisaties en kandidaten van Verweij. Er gaat geen onnodige tijd, energie en geld verloren. Niet alleen frustrerend voor de kandidaat maar ook kostbaar voor de organisatie. Voor alle partijen absoluut de beste oplossing! Uitstroom en instroom worden waar mogelijk op een uitgekiende en succesvolle wijze met elkaar verbonden

Wij informeren u graag over bovengenoemde arbeidsmarktbemiddelingsactiviteiten, keuzemogelijkheden en de verrassende, reële tarieven.

U kunt onderstaand informatieformulier invullen en wij nemen contact met u op.

Organisatie / Particulier: 
Dhr.Mevr.
Adres:
Postcode / Plaats: 
Telefoonnummer: 
E-mailadres: 
Belangstelling voor: