Logo Verweij Personeelsintermediair, vacatures  
 

 

Home

 

Welkom bij Verweij Personeelsintermediair, de makelaar in mensenwerk en duurzame personeelsbemiddeling!

Verweij zoekt voor ondernemingen en organisaties de juiste werknemer, vast of op interim basis. Met als een van de belangrijkste schakels voor succes: de klik tussen de kandidaat en de cultuur van de organisatie, voor het borgen van een duurzame relatie.

Met Jobsearch begeleiding helpt Verweij de werknemer of particuliere kandidaat die om wat voor reden ook van baan moet of wil veranderen, aan dé nieuwe baan. Het wordt ingezet als "los" product of bijvoorbeeld als onderdeel van outplacement. De vraag kan van een bedrijf uitgaan, maar ook een particuliere werkzoekende kan hiervoor bij Verweij terecht. De uitstromende kandidaat komt gemotiveerd in beweging en neemt zelf verantwoording. Er gaat geen onnodige tijd, energie en geld verloren. Voor alle partijen absoluut de beste oplossing! Instroom en uitstroom worden op uitgekiende en succesvolle wijze gecombineerd.

    Onderscheidende (succes)factoren:
  • Groot interessant netwerk van kandidaten en ondernemingen;
  • Snelle resultaatgerichte aanpak en maatwerk;
  • Wij zien altijd mogelijkheden of creëren deze;
  • Verbinden vanuit echte betrokkenheid, persoonlijke aanpak;
  • De klant staat centraal, onderneming en kandidaat;
  • Specialisme, de Zwolse regionale arbeidsmarkt en samenleving.

Gratis en vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze, keuzemogelijkheden en verrassende tarieven? Neemt u dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek. Jobsearch kandidaten kunnen direct worden gekoppeld aan een talenten/beroepentest.